Aktuális

AKCIÓS NYÍLÁSZÁRÓ BÖRZENAP!

Szezonális jelleggel akciós börzenapot tartunk! Ajtó, ablak, garázskapu egyedi kedvezményekkel. Cím: Aszód, Pesti út 21.

tovább ...

Lakásfelújítási AKCIÓ!

Teljeskörű lakásfelújítás esetén 50% kedvezmény a külső műanyag nyílászárók listaáraiból!

tovább ...

Új üveg technológia

Termoplasztikus (TPS) távtartó háromrétegű Guardian ClimaGuard Premium bevonatos hőszigetelő üveg párásodásmentes meleg-üvegperemmel, Ug=0,6 W/m2K hőszigetelési érték!

tovább ...

Igényeljen vissza nem térítendő állami támogatást háza szigeteléséhez!

2012 évi pályázatok kiírása folyamatban!

tovább ...

mediterrán családi ház

tervezés és kivitelezés

 

Az építtető egy igazi mediterrán hangulatú kertesházat álmodott meg magának.

A ház összes tervezési és kivitelezési munkáit vállalkozásunk végezte. A külső és belső építészeti munkákat részletes kiviteli tervek alapján végeztük.

Anyaghasználatban törekedtünk az autentikus mediterrán építőanyagok alkalmazására. A tufa jellegű terméskő anyagazonos fugázása, a nagyméretű ragasztott fatartók alkalmazása, a kváderes homlokzatképzés és az eredeti mediterrán agyagcserép felhasználása elősegítette a változatos tömegformálású épület kialakítását.

A nagy erkélyek és a fedett teraszok az ereszkinyúlás megemelése hozzájárultak ahhoz, hogy a ház arculatának dél-európai hatást kölcsönözzön.

A burkolatok színhasználata igazodik a jólmegkomponált kert növényvilágához. 

Az épületnek hagyományos szerkezete van (tégla, vasbeton, cserép) mely véd a nyári felmellegedés ellen. A megfelelő tájolású teraszok lehetővé teszik, hogy még a legnagyobb melegben is hűs helyen lehessen pihenni.