Aktuális

Családi ház építés ár - CSOK kedvezmény

Családi ház építés ár családi otthonteremtési kedvezménnyel

tovább ...

Oknoplast Kunststofffenster online

Bestellen Sie Oknoplast Platinium und Winergetic Kunststofffenster mit online Aktion

tovább ...

Oknoplast ablak online akció

Oknoplast műanyag ablak Platinium és Winergetic Premium profil

tovább ...

Ajtó ablak raktár

állandó több száz darabos nyílászáró raktárkészlet

tovább ...

Családi ház építési költsége

Családi ház építési költsége előzetes kalkulátor standard műszaki tartalomra

tovább ...

klímabarát otthon pályázat - 2010

pályázatírás

 

2010 évben ügyfeleinknek új, pályázatírási szolgáltatást vezettünk be, amellyel a Klímabarát Otthon pályazaton való részvételt szeretnénk elősegíteni. Sikeres pályázat esetén jelentős mértékű (30-60%-os) vissza nem térítendő támogatást lehet szerezni a régi elavult hőszigeteléssel és gépészettel rendelkező házak felújítási munkáira.

 

Az elnyert pályázati támogatáshoz utólagosan, az elkészült és leigazolt munkák átvétele után lehet hozzájutni. A siker nem garantált, de mindenki aki elavult szigetelésű házban lakik jó eséllyel pályázhat. Minél több épületszerkezetre terjed ki a felújítás annál nagyobb az esély a nyerésre.

 

A pályázathoz benyújtandó anyag igen sokrétű és több mérnöki-szakértői munkarészt is tartalmaz, ezért cégünk a Klímabarát Otthon pályázat futamideje alatt a következő pályázatirás szolgáltatást nyújtja:

  • Azoknak az ügyfeleinknek akik cégünket bízzák meg házuk energiatakarékossági munkáinak kivitelezésével költségtérítésért elkészítjük a teljes pályázati anyagot. A kivitelezést - logisztikai okokból - Aszód 50 km-es körzetében (Pest, Heves, Nógrád megye valamint Budapest keleti térségében) tudjuk elvállalni. Ebben az esetben a teljes lebonyolítást vállaljuk, a tételes ajánlat készítéstől a műszaki megfelelősségi nyilatkozatok beszerzésén át egészen a műszaki ellenőrzésig.

 

  • Azon ügyfeleinknek akik mással szeretnék a kivitelezést megoldani -kapacitásunk függvényében- vállaljuk a pályázat elkészítését. Ezesetben pályázatírói díjért tudjuk a munkát elvállalni, amely tartalmazza a felmerülő költségeket és a kiszállást is. Részletekért érdeklődjön itt vagy hívja fel a 06-70-949-6573 számot. Ilyenkor a terveket, a kivitelező vállalkozótól és műszaki ellenőrtöl szükséges igazolásokat /nyilatkozatokat a megbízónknak kell biztosítania.

 

 Győződjön meg kivitelezési áraink versenyképességéről, tekintse meg referencia munkáinkat és kérjen ingyenes ajánlatot a pályázatírásra és a kivitelezési munkákra itt vagy hívja fel az alábbi számot: mobil: 06-70-949-6573, Tel/fax: 06-28-401-585.